365 FOTON 2021

66: Fjäder 19/365

Fjäder

Den här drömfångaren har Elvy gjort till mig, jag önskade mig en efter att hon suttit och gjort en sådan med indian motiv på en av våra kärringonsdagar då vi satt och pysslade. Vi hade så roligt på våra onsdagar, även om vi rök ihop med jämna mellanrum. Vi gjorde så otroligt mycket och var på så många ställen. Jag saknar verkligen onsdagarna även om man ibland var för trött och ville strunta i det, så hade vi så roligt när vi träffades. Vi startade detta för att Rosa hade så mycket att göra och vi ville hjälpa henne. Sedan hjälpte vi varandra och jag tror inte gården hade sett ut så här utan deras hjälp och ideér. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.