Självporträtt 1913...........

74) Highlight different body parts

74) highlight different body parts

Tack gode gud att det är fredag! Gick upp 3 idag och Bellman blev överlycklig när jag kom med mat. Med sin inbyggda mat klocka så kände han nog att det var lite väl tidigt, men som sagt är man matglad så spelar tiden ingen roll bara det kommer mat ofta och mycket. Beethoven som hört Bellmans lyckliga gnäggning kom släntrande i hagen och såg mest förvirrad ut. Skall strax vila en liten stund innan jag går ut igen. Köpte torgvantarna på hemvägen och de var riktigt varma. De andra har jag använt så stenhårt att det är ett under att de fortfarande hänger ihop.

Bortslängd

Det fina café bordet är gårdagens gratis fynd, någon hade tröttnat och slängt det. Stolen som hörde till var trasig men bordet är ju jättefint och jag har gott om plats att ställa det på. I en av trappuppgångarna jag städar så är det någon som har ställt en dataskärm med lapp fungerar på, ett par jäkligt snygga stövlar  ” för stora för mig 🙁  ”  och lite annat smått och gott. Både bra grej att göra och dålig! Stövlarna var borta veckan därpå men tjock dataskärmen och resten var kvar. Det finns miljöhus där det skall hamna, även om det med stövlarna var gulligt för de verkade vara helt nya.

4 Comments

 • Anna/PJAK

  Synd att stövlarna inte passade. OK att man ställer såker så en kortare tid men sen får man faktiskt ta det vidare till någon välgörenhets organisation a la myror/kupa/stadsmission etc….

 • Jane Melander

  Oj, här var det slarvigt av mig! Har inte varit inne på flera dagar! Så fina hästarna är och Shakira. Vilka flotta ”torghandskar”! Tur att man inte behöver gå upp kl 3.00 iaf! Jag förstår att du får lägga dig tidigt!

 • Lotta

  Huuu så tidigt du måste kliva upp… 🙁 Vantarna ser jättemysiga o varma ut. Och bordet: Gu så fint det är!
  Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.