365 FOTON 2021

5: Arvegods 8/365

Arvegods

Gubben har alltid varit förtjust i Kickans gamla Amerika gungstol, den har blivit ståendes på loftet tills vi gjorde om hallen.  Hallen fick sig ett enormt lyft när vi målade om möblerna och vi ville göra en liten myshörna. Nu sitter vi ganska ofta här uppe och jag har börjat älska stolen lika mycket som gubben.

Arvegods

Jag höll på med mina teman och skulle egentligen fota sidoljus när Micael kom in med sin praktiska lampmössa. Han tycker den fungerar klockrent om man inte har några lampor och jag skall köpa en när jag är ute med Jippy.  Micael blev sittandes en bra stund så Jippy kom också upp och ville vara med. Härligt att se att hon även går upp hit när hon vill vara ifred.

Arvegods

Men nu var Jippy fullt upptagen med att köra pusskalas, det gäller ju att passa på nu när lillhusse var på besök. Julen skall ju snart dansas ut och då behöver jag lite andra lampor. Jag hade en mindre oljelampa efter mina föräldrar men kupan har gått sönder på den och Kickans gamla blir lite för stor att ha på bordet hmmm….jag får fundera lite till på belysningen.

Arvegods

Fisan är den som ligger här hela dagarna och blir vrål störd när hon ser att vi har snott hennes plats, så den här stolen är nog en av de bästa arvegodsen som vi har. Vi vill gärna blanda in arvegodsen så att de flesta sakerna fortfarande används och rensar ut på onödiga prylar. Vi har fortfarande en bit kvar innan huset är färdigt. Men som sagt en sak i taget så når man sina mål förr eller senare.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.