365 FOTON 2021

99: Ha händerna fulla 9/365

Ha händerna fulla

Ha händerna fulla det kan man lugnt säga när man har djur. Dels jobbet med dem men också fulla med gos och kärlek. Fast idag blev inte Amor speciellt överlycklig när jag kom och skulle gosa, han hade siktat in sig på Jippys köttbullar som försvann en efter en.  Jippy brukar få när jag fotar henne så hon skall tycka det är roligt. Här är väldigt liten yta att fota på om jag vill välja bakgrund så det kan känna lite pressat för henne. Måste fixa en självutlösare till kameran så jag kan trycka när jag vill.

Ha händerna fulla

Nu blev det att vi hamnade utanför duken. Duken är i hobbyrummet så här är smockat med prylar och det  blir så rörigt när jag tar bilderna här inne. Börjar verkligen längta till våren då man kan gå ut i trädgården fota. Och att ta tag i en av katterna fick Jippy att vilja vara med igen.

Ha händerna fulla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.