Smått o Gott

Äntligen är sladden fixad

Undrar var den här kommer ifrån

Var nere hos Rosa idag och lånade ett stick till den gamla laptoppen, tänkte jag kunde sitta ute och surfa.  Men fick den bara att funka när jag är inne, nätverket sten dog så fort jag kom utanför dörren. Rosa kom då upp med sin nya laptopp och den hade inga problem alls. Skall jag sitta ute får det bli en ny laptopp och det får allt vänta.

Passade även på att få hjälp med att datorn inte har velat ta emot kamerasladden. Jag glömmer alltid att sätta tillbaka kortet så sladden är nästan ett måste för mig som är så glömsk. Avhjälpt att byta usb port, har haft lite problem med olika grejer sista tiden och fått städa rent datorn igen. Men nu fungerar allt som det skall. Den här lille gröne gästen är lite sötare än guldbaggen och ser mest lite förvånad ut, fast den här åkte i och för sig inte på en smocka, såg den inte förrän jag gick igenom bilderna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.