Smått o Gott

Är det någon som vet?

I går hade jag en riktig stor ut rensning i köket, vi har så mycket som vi inte använder. Det var att jag eldade för fullt på vedspisen och skulle ställa mig att laga maten som jag kom på att jag ville flytta gjutjärnsgrytorna på ett bättre ställe i och med att de är så tunga. Men när jag gick igenom skåpen fann jag en helt ny gryta från mamma. En Nilsjohan pompe-gryta fri från kadmium och bly. med prinz-emalj! Wow! Vägde inget! Fungerade kanon på vedspisen och var rena drömmen att göra ren.

Nilsjohan gryta

Har sökt på Tradera efter fler grytor men fann inga, men hittade  Senior serien på Ikea! Är det möjligtvis någon som har den serien och vet om den är bra. Hade varit kanon att köpa grytor som går på alla spisarna och inte uppdelat som vi har nu. De för induktionen funkar inte på de andra plattorna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.