Smått o Gott

Är detta en sån där (Hornoxe)?

Det verkar inte komma något regn idag heller. Har snart bara en vecka kvar till semester och då vill jag helst inte storstäda hemmet. Har börjat med att köra iväg urväxta kläder som skall skänkas och tvätta allt som jag ser. Det blir att man springer ut och in när det är så varmt och även djuren fäller och drar in en hel del. men nu har jag börjat tvätta alla mattor och torka av allt, så det skall bli så smidigt som möjligt under semestern. Vi kommer att vara hemma och hålla på med kokhuset, men det blir väl massa små utflykter hoppas jag

Kolla vilka blåa ben. Usch! Vill inte ha den i väskan i alla fall.

När jag stod och gick igenom kameraväskan och min ryggsäck så ville den här fulingen tydligen vara med på nästa kärring onsdag,  den var på väg att krypa ner i ryggsäcken ( Fy Tusan ) fast nu när jag kollade bilden så ser jag att stackaren av full av damm. Så att köra igång med städningen var kanske inte så dumt i alla fall. Är så himla gott när man kan ha öppet över allt och det är ljust länge.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.