Djuren

Åska?

Katterna

Verkar bli världens åskväder i kväll!? Känner mig låg till max och hästarna hade forcerat eltråden när jag kom hem. Så även de var på ett ur kasst humör och blängde när jag kom. Varmt som tusan men blåsigt. Den enda som verkar vara på ett strålande humör var Amor. Fy tusan till katt med energi. Men nu kom både Eros och Pepper från garaget så de har väl blivit bundsförvanter mot den lille gule vandalen.

Attack

Men idag såg de ut att ha riktigt roligt där de for fram. Amor lekte en bra stund med Eros, men ibland lider jag verkligen med Eros! Eros är på tok för tolerant och snäll, något som Amor verkligen pressar på allt han kan. Pepper brukar ge Amor en smäll så är det bra med det. Ingen och då menar jag INGEN annan katt än Pepper får ligga på drivbänken. Det smäller direkt! Annars tar Pepper allt med ro.

Eros

Härligt att gå ut med en kopp kaffe och kolla när katterna rusar runt. Amor är så snabb att han är extrem svår att plåta, men fotomässigt så är nog Eros den jag gillar bäst att ta kort på. Han har så studsiga rörelser och en mimik som kan få vem som helst att smälta. Pepper har så mycket värdighet och pondus, så han vill inte fjompa runt framför kameran längre. Han sitter eller ligger mest och ser cool ut.

Tror jag skall ta en go promenad med Shakira och ta in tvätten innan det brakar loss, känns så skumt ute.

6 Comments

 • Andie

  Vilka härliga bilder på katterna. Jag passar på att berätta att du kommit med på kommentarstoppen för juni månad på min blogg.

 • Carro

  Eros ögon ser för häftiga ut på sista bilden. Får hoppas att hästarna håller sig inne så du får en lugn kväll

 • Lotta

  Åhhh vad det skulle vara roligt att få träffa dina underbara djur, synd avståndet är så långt emellan oss.
  Huu för åska...

 • Pysselfarmor

  ha ha jag trodde att du menade att Amor for fram som åskan när jag såg rubriken och bilden på honom :-))
  så fina bilder på katterna och Eros har alltid så "kluriga" miner för sig.

 • Gullvi

  har läst vad du skrivit men inte orkat skriva något sen jag började på mitt vik. Jobbet tar 12 timmar och sen är jag supertrött.
  På översa bilden kan man ju tro att du fått en kanin och inte en liten söt kissekatt. Mysiga bilder och det måste vara härligt och jobbigt med alla fyrbenta i din familj. Må så gott!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.