Jobb

AW-Star Bowling

Bowling 2020

Då var det dags för AW på Fixer och jag har snart varit här i ett år.  Monica som slutade en månad tidigare än mig från Bo & Son har nu bytt jobb igen och jobbar nära där jag bor. Bra!Det är bättre att hon går vidare  än att träta med udda chefer.  Jag tycker det har funkat hyfsat på Fixer och tyckte det skulle bli kul med AW, nu skulle Mauro med och jag såg fram emot att äta med Ute killarna. Oftast ser jag dem som hastigast när jag sitter med scheman eller hämtar nycklar och tycker de är goa hela högen.g

Bowling 2020

Vi var på Star Bowling och skulle bowla och äta hamburgare. Jösses vilken god mat! Så väl lagad och fint upplagt. Mums! Sedan bowlade vi och jag lyckades hyfsat, betydligt bättre än förra gången jag bowlade. Fick i alla fall över 100 poäng. Jag tog bara en cider så det kan ju vara förklaringen 🙂 Fina lokaler och jag hade det kanon mysigt.

Bowling 2020

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.