Resor

Bergerac

Södra Frankrike

Då blev det 70 mil i dag och vi stannade till alldeles utanför Bergerac. Här är vi bara över natten sedan åker vi vidare men bara 7 mil. Där skall vi stanna 3 nätter innan vi beger oss hem igen. Shit! Vad tiden har gått fort! Jag hade gärna åkt runt i ett par veckor till. Jag hade gärna fortsatt att tassa runt i slottet och kollar runt i de närliggande byarna. Såååå himla mycket att se.

Bergerac

På kvällen åkte vi in till Bergerac för att äta och vilka underbara hus och gränder här fans. Sån mysig stad. Här gick tempot lite långsamt och restaurangerna var fullbokade, nu hade Campsegret reserverat en plats i den gamla delen av staden dit vi gärna vill gå runt en stund. Campsegret drivs av svenskar och det var lite gött att kunna snacka obehindrat om ditt o datt.

Bergerac

Nu tycker jag det har fungerat ganska bra och jag hade beslutat mig för att chansa lite mera med maten när jag beställde och verkligen testa lite nytt. Så när föreslog dagens fisk så tänkte jag varför inte! Hmm! Måste erkänna att det var lite svårt att koncentrera sig på att äta när maten glodde en! Vill helst ha fisken utan huvud. Men men! Den slank ner och med dubbel efterrätt blev jag mätt med.

Bergerac

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.