Teman

Bloggtema – Vänskap

Elvy

Livsturistens Bloggtema  är Vänskap  och det är nog bland den viktigaste som finns. Jag har Elvy som är min allra äldsta vän och hennes vän Rosa som även har blivit min vän. Sedan har man kaffe vänner och vänner på jobbet o.s.v  Men Elvy är väl den som man har delat all skit med.  Hon var den starka kompisen som sa till mig att skärpa mig när jag satt som 16 åring i en egen lägenhet med enbart 1 säng. Jag mins det som i går när vi satt på lastbilsflaket i varsin fåtölj som vi handlat på Lions loppis.

Allvarligt talat! Soffan och fåtöljerna var skrikande orangea.  Hua! Jag hade inte så mycket pengar att vi valde det som var billigast. Gubbarna som körde hem möblerna tog aldrig betalt utan jag fick det helt  gratis.  Elvy såg till att jag skaffade in köksprylar och egentligen kort och gott såg till att jag fick ett fungerande hem. Själv var jag ganska paralyserad av att plötsligt befinna mig ensam i en lägenhet utan förvarning.

Elvy är den som alltid har sagt ( Jaha?!!) när man kommit med knasig förslag och för övrigt inte rört en min på vad hon egentligen tyckte.  Har alltid ställt upp när djuren blivit sjuka och vi har fått vandra hela nätterna, matat förtidigt födda valpar och varit med om jobbiga avlivningar. Kort och gott en vän man alltid kan ringa till om man behöver hjälp eller bara behöver prata av sig.

Så egentligen räcker inte bloggen till för att beskriva mina vänner.

5 Comments

  • Gullvi

    Har läst ditt inlägg några gånger. Ett inlägg som det inte är lätt att kommentera eller att bara gå förbi.
    Du har fått vara med om så mycket, en hel del som inte är lätt att bära. Du är väl värd en vän av det slag du beskriver. Ta väl var på på dig och skäm bort dig lite!

  • Lotta

    Vilken underbar beskrivning av din vän! Man skulle önska att alla hade en så fin vän. Jag har en jag med som jag inte tappat bort genom åren och det är underbart! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.