Hästarna

Bra förvaring

Skall ha dem till maten

De har en second hand butik precis vid Maxi, men vi hann inte in där på vår kärringkväll. Jag mötte upp Rosa där och vi gick runt och kikade. De hade så otroligt fina bokhyllor. Nu behöver jag ingen men jag blev så himla förtjust i en som var så snidad och fin, vågar inte tänka vad den har kostat ny. Glömde givetvis att ta kort på den. Jag köpte de här skålarna, tänkte jag skulle ha det till mitt pyssel, men det slog mig hur praktisk den egentligen är om man är många vid matbordet och det är dåligt med plats.

Tog ut Beethoven idag och jag blir lika paff varje gång att två Tinkrar kan vara så olika. Beethoven är som en vandrande köttbulle som kan förflytta sig åt alla håll och kanter med lätthet. Jag är ganska sned i ryggen så det brukar ta en stund innan Beethoven har anpassat sin gång så att inte han går snett och jag försöker fördela vikten så gott jag kan för att underlätta för honom. Jag upplever därför att han är lite våbblig, medan han måste tycka att jag sitter som en potta skit. Bellman är längre i ryggen och inte så balanskänslig utan knatat på oavsett hur man sitter.

Blev en kvällstur med honom, han är inte så tittig som Bellman och struntar i rådjuren som kommer fram på kvällarna. Men nu känner jag mig sådär härligt trött och skall koppla av framför tvn.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.