Gården

Bräd kontrollant

Gräshoppa

När jag kom ner från stallet så ropade gubben att kontrollanten är i gång?! fattade ingenting? Tog ett bra tag innan jag såg gräshoppan högst upp på brädan. Det blev till att gå in och hämta kameran. Vilken liten tjockis! Jag har aldrig sett att de har en sådan krok där bak! Jag var lite orolig över att den skulle hoppa på mig där jag stod uppflugen på stegen.

Gräshoppa

Men det var ingen risk, den var fullt upptagen med att knata runt på plankan. Knepiga djur det där. Det blir inte att de hinner byta mitt stora fönster i hobbyrummet 🙁  Som det är med gamla hus dyker det alltid upp annat som måste åtgärdas. Från marken och vårat golv är det inte isolerat och just nu är det stora hål från grunden och rätt in från väggen. Det måste cementeras igen innan brädorna kan sättas upp. Sedan har de inte gräv tillräckligt djupt i marken för inkommande vatten. Vi har fått sätta en el slinga i för att det inte skall frysa.

Klematis

Gubben skall ju strax åka in och jobba så de skyndar sig att göra det de behöver vara två på, sedan fortsätter snickaren själv. Men attans vad kallt det har blivit ute. Ja det är även kallt här inne nu med naken vägg. Blir till att fixa en mega brasa i kväll. Monica kommer upp lite senare så att vi kan ta en sväng med hästarna. Vi hade tänk rida tidigt men det ligger så mycket bråte på utsidan att det är bättre att vänta till gubbarna har tagit det värsta.

Gräshoppa

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.