SmÄtt o Gott

DĂ„ var det gjort :)

Brudparet

SĂ„ dĂ€r ja  🙂 dĂ„ har man varit backup pĂ„ kompisens bröllop. HĂ€rligt att se honom efter alla dessa Ă„r, tror det Ă€r över 20 Ă„r sedan vi sĂ„gs sist. Det har blivit att man chattar med varandra och han har varit ett fint stöd nĂ€r man kĂ€nt sig lite deppig och vilsen. Men visst! Det kĂ€ndes kymigt att gĂ„ bort till kyrkan, vilket var urfĂ„nig! Det kĂ€ndes ju som i gĂ„r och jag hoppas vi trĂ€ffas tĂ€tare nu.

Bröllop

Bröllopet gick ganska fort Àven om barnen började skruva pÄ sig lite vid slutet. Den hÀr lilla tjejen var för go för hon ville verkligen kolla sÄ allt gick rÀtt till. Tog en del bilder pÄ henne dÄ hon hade en sÄ go mimik och inte ville gÄ och sÀtta sig igen. Ganska mÄnga bilder blev suddiga dÄ jag valde att köra helt manuelt sÄ inte objektivet skulle lÄsa sig. Nu funkade det och jag slapp ta ur och sÀtta i det igen nÀr det börjar strula.

Bröllopp

Nu börjar Ă€ven ryktena om min nya kamera komma igĂ„ng igen sĂ„ nu skall det vĂ€l inte dröja sĂ„ lĂ€nge till. Den skulle slĂ€ppts i mars men det blev upp skjutet till senast september. SĂ„ har jag bara en kamera jag kan lita hundra pĂ„ och lite mera objektiv sĂ„ var detta riktigt roligt. Okey nu berodde vĂ€l det pĂ„ att Janne var med sĂ„ jag kunde slappna av. Tycker bilden nĂ€r han skojar Ă€r stört skön 🙂 Brudparet ser sĂ„ avslappnat lyckliga ut.

skojar

Jannes fru kom med riktiga bra ideér hur brudparet skulle stÄ, sÄ det Àr vÀl nÄgot att tÀnka pÄ sÄ man inte bara tar kort utan hjÀlper till sÄ att de blir bra bilder. skall sÀtta mig lite senare att brÀnna över bilderna pÄ en skiva. SÄg en del bilder Janne hade tagit och inte tusan behövde han nÄgon backup, grymt snygga bilder han tog.

Brudpar

2 Comments

  • Carro

    JÀklar vad de ser unga ut, sÀker jag som börjar bli gammal. VÀldigt stÀmningsfulla bilder som du fick till. Jag blir vÀl tvingad att tipsa om scott kelbys böcker digitalfotografi;lÀr dig yrkesfotografernas hemligheter om du vill fÄ tips nÀr det kommer till bröllops fotografering. Det var ett par kapitel om det i böckerna och tipsen man fick lÀt vettiga

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.