Smått o Gott

Då var det gjort :)

Brudparet

Så där ja  🙂 då har man varit backup på kompisens bröllop. Härligt att se honom efter alla dessa år, tror det är över 20 år sedan vi sågs sist. Det har blivit att man chattar med varandra och han har varit ett fint stöd när man känt sig lite deppig och vilsen. Men visst! Det kändes kymigt att gå bort till kyrkan, vilket var urfånig! Det kändes ju som i går och jag hoppas vi träffas tätare nu.

Bröllop

Bröllopet gick ganska fort även om barnen började skruva på sig lite vid slutet. Den här lilla tjejen var för go för hon ville verkligen kolla så allt gick rätt till. Tog en del bilder på henne då hon hade en så go mimik och inte ville gå och sätta sig igen. Ganska många bilder blev suddiga då jag valde att köra helt manuelt så inte objektivet skulle låsa sig. Nu funkade det och jag slapp ta ur och sätta i det igen när det börjar strula.

Bröllopp

Nu börjar även ryktena om min nya kamera komma igång igen så nu skall det väl inte dröja så länge till. Den skulle släppts i mars men det blev upp skjutet till senast september. Så har jag bara en kamera jag kan lita hundra på och lite mera objektiv så var detta riktigt roligt. Okey nu berodde väl det på att Janne var med så jag kunde slappna av. Tycker bilden när han skojar är stört skön 🙂 Brudparet ser så avslappnat lyckliga ut.

skojar

Jannes fru kom med riktiga bra ideér hur brudparet skulle stå, så det är väl något att tänka på så man inte bara tar kort utan hjälper till så att de blir bra bilder. skall sätta mig lite senare att bränna över bilderna på en skiva. Såg en del bilder Janne hade tagit och inte tusan behövde han någon backup, grymt snygga bilder han tog.

Brudpar

2 Comments

  • Carro

    Jäklar vad de ser unga ut, säker jag som börjar bli gammal. Väldigt stämningsfulla bilder som du fick till. Jag blir väl tvingad att tipsa om scott kelbys böcker digitalfotografi;lär dig yrkesfotografernas hemligheter om du vill få tips när det kommer till bröllops fotografering. Det var ett par kapitel om det i böckerna och tipsen man fick lät vettiga

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.