Tips

Dags för förändring.

 

Rosas gubbe var så gullig att han tog med sig förpackningen på oljan jag köpte i går på Orienthuset, till sitt jobb. Man skulle tydligen köra den som en 6 veckors kur i håret. ( inte drickas! ) 1 tesked, glömde att fråga om det var varje dag eller 1 gång i veckan? Jag har så ruskigt torrt hår att jag tog 2 teskedar och så får det vara i tills i morgon. Jag tog lite i håret i morse, men jag tyckte jag stank malmedel och vill inte ha det i håret när jag skall jobba. Jag är så sugen på att klippa mig kort. Catrein blev så himla fin i sitt korta hår. Jag har ganska lockigt hår och är så himla morgontrött, så jag vill helst bara tvätta, ruska och färdigt. Fönar jag håret så blir det enormt och jag ser ut som ett bergstroll. Hum man kanske skulle ta och färga det lite också när man ändå håller på, det har blivit lite väl grått nu. Skulle vilja ha det så här.

 

Hår olja

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.