Trädgården

Det blev ett par buskar!

Krusbär

Härligt! Hittade 3 hyfsat stora buskar. Gav en stor och en mindre till Rosa. Satte 2 vid kryddspiralen och 3 mindre i gropen. Elvy fick en mitt i mellan. Kom inte ihåg var hon hade sått någonstans, så jag satte den vid hennes morötter. Har fler buskar uti hagen och ett par rejäla nere vid brevlådan. Mina hästar var smarta och stannade inne i stallet så jag fick grävt i fred, precis när jag började gräva så öppnade nämligen himlen sig! Usch!

Nu när jag sitter och skriver så skiner solen, men jag tror jag skall ta mig en kopp kaffe och kolla på film. Resten av buskarna kan stå kvar ett tag till.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.