Smått o Gott

Dopet

Rebecca

Så här är lite bilder från dopet. I stort sett varenda bild blev kass. Har aldrig varit med om att på nästan varje bild så är 2 personer skarpa och resten suddiga. Jag hade definitivt fel inställning på kameran. Jag måste ta och börja plåta lite mera för denna skiljer sig en del från Canon innan.

dopet

Så denna bilden nedan har Rosa tagit med min mobil. Hittills är det väl kameran och apparna som är det stora plusset med telefonen även om jag har börjat att ringa lite mera. Fast igår satt Rosa och lekte bra med min mobil och laddade ner något knepigt så hennes fb konto var ihop med mitt 🙂 Hehehe hade aldrig kunnat hålla mig från att skicka lite jox från Rosa. Vi fick raderat det till slut i alla fall.

Dopwt

Rebecca hade samma frisyr som Elvy när hon gick i skolan och det slog alla hur lika de är varandra. Det var ett fint dop och den dagen var det bara Cornelia som skulle döpas så det gick riktigt fort i kyrkan, sedan var det bara gå ner ett par meter och äta. Rosa och jag trodde vi hade kört fel eftersom det var så lite bilar. Vi är ju vana att flera döps samtidigt. Oj då dags att göra sig klar för att jobba.

cornelia

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.