365 Foto 2011

Eget tema 24. Insamling

Eget tema 24. Insamling

Wow! Vilket underbart väder  🙂 Gick ut på direkten och satte mig med en kopp kaffe när Bellman kom och gnäggade. Fodrade dem med grovfodret och släppte ut dem  på Tobias tomt. De kan vara gott för dem att gå där en stund och mysa innan de får kvälls höet. Tog med mig kameran ut och satte mig i planterings skyddet. perfekt ställa att sitta på när man skall plåta djuren i trädgården.

Eget tema 24. Insamling

De här mesarna samlade flitigt in solros fröerna och det är helt otroligt hur de kan vrida sig åt alla håll och kanter. Snabba så in i nordens så jag fick plåta på bra för att hinna med. Vi brukar köpa spänner med fågelfrön till vintern och det är väl dags att lägga upp ett lager. När det är så gott väder som idag är det bara så gott att sitta ute, Shakira fäller så hon fick sig en riktig genom körare. Skall strax ta en sista promenad och sedan kolla igenom garderoben.

Eget tema 24. Insamling

Var på väg att packa in dop presenten innan jag fotograferat den. Jag hade velat packa in den i cellofan men fann ingen när jag var på Netto och Rusta. Det får bli vanligt presentpapper eller om jag har en bit brunpapper kvar. Är lite fräckt att komma med det och lite band runt. Enkel och bra. Monica kommer upp i ottan så vi skall hinna ta en ridtur först eftersom hon skall iväg på söndagen och jag vill också kunna sitta i lugn och ro på dopet och inte ha en tid att passa.

Eget tema 24. Insamling

Men nu får jag sätta fart innan det mörknar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.