365 Foto 2011

Eget tema 27. Stallet

Eget tema 27. Stallet

Vi kände för att ta en terrängritt och begav oss till skogen. Vi hade tänkt gena genom skogen och rida ner till Mölndal men det är så svårt att se stigarna. De går rätt över berg och svänger hit och dit, så man får vara ganska obs så man inte velar bort sig. Det märks att vi har börjat kräva lite mer för nu for de fram som tokar på stigen. Plötsligt ser jag hur Bellman kommer farandes med svansen rätt ut i full trav.

När han travar i den hastigheten måste Beethoven gå upp i galopp för att hänga med. Jag blev så paff! Bellman tyckte det var så himla kul och han var så otroligt smidig runt träden, med tanke på hans storlek. Sen blev de lite sega hem och Bellman som inte kände igen vägen riktigt ville vända ett par gånger. När vi kom hem fattade vi hur hästarna måste ha dragit på! Normalt tar denna ridturen ca 2 timmar, nu var vi hemma på 1 timme och en kvart. Undra på att de var sega på väg hem.

De var såpass svettiga att de får stå med flis täcken och stallet lite mera öppet. Skall gå upp och göra en sista koll innan jag går och lägger mig. Stänger jag stallet helt blir det kondens i tak et när de är så varma och jag vill inte ha så öppet att de blir för kallt. så himla svårt att avgöra när de tär mitt i mellan väder.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.