365 Foto 2011

Eget tema 29. Förberedelser

Eget tema 29. Förberedelser

Här är Micaels övervåning, han har satt istappar som ljuset rinner på. Han ville se hur det såg ut innan han sätter fast det under taket. Monica tyckte Micaels hus var så färg glatt när vi kom hem ridandes i mörkret. Rinnande vita istappar på övervåningen, ljusgult i köket, vitt i hallen och lila från vardagsrummet. Såg väldigt välkomnande ut där det ligger på toppen.

Eget tema 29. Förberedelser

Beethoven väntar på att jag skall fixa i ordning honom. Testade nu med att galoppera över ängen bett löst. Gick hur bra som helst, men när vi skulle tillbaka så vet jag inte riktigt om det var Bellman som kom lite för nära eller vad det nu var för något. Beethoven stannade  i alla fall men inte jag som fick mig en liten flygtur. Det var så korkat! Hade varit bättre att skritta tillbaka än att ta upp honom i galopp igen, uppvärmd och het som han var. Hästarna orkar så himla mycket mera nu att man få se upp så de inte tar kommando på små saker som man missar.

Typ att Bellman alltid försöker trava i kapp istället för att öka gången, att Beethoven alltid försöker beta så fort man stannar. Det är massa av småting som vi får håll koll på nu när deras energi är på topp. men hellre att de har sådana grejer för sig än att de försöker dra eller bär sig illa åt.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.