365 Foto 2011

Eget tema 38. Av

Eget tema 38. Av

FN vilket strul  🙁  Ingen tv eller internet. Där är ju stora nackdelen när allt inklusive vanliga telefonen går via bredbandet. Har kopplat in lilla minidatorn så att vi kunde ta kontakt med Monica på FB och få hjälp. Det verkar som kabeln ute i hagen har gått nu igen. Får se om det är fixat i morgon. Tänkte bara slänga upp temat i alla fall.

Eget tema 38. Av

I går när jag åkte med Rosa till gravarna glömde jag stänga av vattnet, så det blev översvämning i Bellmans box. Vidrigt med tanke på att den är nersänkt så det blev som en gigantisk ler bassäng med all torv. Sedan hade Bellman irrat sig in i det värsta ler området i hagen, det skall vara avstängt men pinnarna hade blåst ner. Nu hade han tänkt gena för att komma snabbt in till sin mat och blev ståendes, han får verkligen kortslutning i bollen när han hamnar fel, inte blev det bättre när han kom in och fick syn på sin vatten fyllda box.

Men nu har vi tömt allt och kalkat, så får jag se om vi kan fylla på med torv i morgon. Tur att vi har en dubbel box över.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.