365 Foto 2011

Eget tema 41. Jobb pågår!

Eget tema 41. Jobb pågår!

Oj oj! Fick med mig perfekt papper hem från jobbet och skulle påbörja julklapparna, men vilket pill! Trodde jag skulle bli färdig men jag är bara halvvägs med en. Skönt att tv:n och bredbandet kommit igång igen så jag kan fortsätta  framför idol. Men nu måste jag i säng, skall upp om 5 timmar igen. Tur det är fredag i morgon.

Eget tema 41. Jobb pågår!

5 Comments

  • PJAK

    Du har alltid så många intressanta idéer ör dig. Fint blir det alltid. Ska bli intressant och se vad du kommit på denna gången.

  • carro534

    Varje gång jag går in här lyckas jag bli förvirrad. Jag brukar lyssna på radio på nätet och när jag kommer in här så blir det radio och din musik. Varje gång tar det mig en stund att fatta.
    5h sömn skulle förvandla mig till ett monster. Hoppas att du inte är allt för trött

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.