365 Foto 2011

Eget tema 42. Jobb avslutat!

Eget tema 42. Jobb avslutat!

Gubben var hemma när jag slutade jobbet så vi tog en snabb sväng till RK. Hittade lite mer dekorationer. Så nu blev jag klar med lyktan. Detta var en test lykta men jag tror att jag kommer ge min tyska mamma den. Jag hade tänkt göra en sådan här lykta till favo gubben på jobbet, men känner jag honom rätt så är han nog mer intresserad av godsaker. Även om jag nu tänkt lägga chokladtomtar i lyktan. Tror jag scrappar en ask till honom istället.

Eget tema 42. Jobb avslutat!

Nu är det lite för dålig belysning i rummet för att pilla bort lim kladd och trådar som gärna blir efter limpistolen. Jag hittade en jätte fin resebok över Tysklands bergsområde. En roman och två barn böcker. Jag förstår betydligt mer än jag trott, men har fortfarande extremt svårt att förstå när någon pratar om de inte pratar ren skoltyska. Jag har inte tänkt på att jag kan kolla efter böcker RK. Barnböcker är ju kanon att börja med.

Eget tema 42. Jobb avslutat!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.