365 Foto 2011

Eget tema 44.Hungrig

Eget tema 44.Hungrig

Äntligen har hovslagaren varit uppe och kollat hovarna. Han tyckte de såg så mycket bättre ut och att jag lyckats hålla ihop hovarna bra. De hade mer normal form nu och inga pannkakor. Bellman hade fått strålröta fram igen men det var så ytterst lite att håller jag bara koll på det så försvinner det snabbt igen. Det har ju varit bra geggit i hagen och han står gärna still när det vankas mat och i hans tycke så måste man ju förbereda sig i god tid så man kommer in först.

han tyckte jag hade skurit dem bra och behövde inte ta så mycket denna gången. Men jag såg att jag inte behöver vara så mesig på sidorna av strålen. Japp ! då kommer han om ett år igen  🙂

5 Comments

  • Ingalill

    Bellman är inga problem han lyfter hovarna själv, men Beethoven kan vara lite slapp. Tar dem varannan vecka för att de inte skall bli så tungt och oftast får de stå fritt och äta. Nu är jag snabbare och det är okey att dela upp fram och bak.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.