TrÀdgÄrden

En riktig mysdag :)

RotkÀllaren

Har haft en riktig kanon dag. Sov vrĂ„l lĂ€nge i morse och tog det det riktigt lugnt pĂ„ morgonen. Verkade i ordning Beethovens hovar i morse och lyckades skĂ€ra rĂ€tt igenom handskarna, som tur var det bara lite i fingret. Snickaren gjorde klart farstukvisten i stĂ€llet för att börja med gaveln och vi pratade en stund om vĂ„rt skĂ€mmiga badrum. Är vĂ€dret bara hyfsat sĂ„ kanske vi hinner fĂ€rdigt det i Ă„r, hade varit sĂ„ himla gott. SĂ„ idag har jag tagit superlugn och plockat undan för vintern.

RotkÀllaren

Dörren kanske man skulle fixa med? Det Àr tvÄ dörrar och det Àr den yttersta som har halverats. Men blÄser det in sÄ blir ju datarums golvet kallt. Det första jag skall ta i tur med nÀr jag blir arbetslös Àr nog veden, dÀr ligger vi back rejÀlt. Sedan Àr det ganska mycket som behöver fixas sÄ jag behöver inte gÄ sysslolös. Skall kolla upp om jag inte kan lÀsa in gymnasiet, det Àr ju jÀtteviktigt nu för tiden att stÀderskorna har gymnasium kompetens. Skall inte gÄ in pÄ det eller vissas attityd till stÀderskor, risken blir vÀl att webbhotellet stÀnger ner sidan pÄ grund av sprÄket. Tobbe fixade överrasknings pizza och den var bland det godaste jag Àtit.

Amor

SĂ„ nu blir det att intaga Amors stil och kolla pĂ„ körslaget. Hmm! Man kanske skulle ta och fixa en kopp te men absolut inte Lapsang Souchong ett svart te som smakar rökt korv 🙁  Ujj! SĂ„ vidrigt! Ett svart te frĂ„n Kina med fyllig rökig karaktĂ€r! SĂ€ger bara blÀÀÀÀ!

3 Comments

 • carro

  Nu har det inget med det hÀr inlÀgget att göra men jag mÄste frÄga ÀndÄ. Har du lyckats sÀlja nÄgot pÄ fine art? Jag funderar pÄ att ladda upp lite bilder dit men om inte du lyckas sÀlja sÄ gör jag garanterat det inte

 • Lotta

  Det dÀr med gymnasiet Àr nog inte sÄ dumt.
  Jag har inte heller lÀst efter grundskolan och haft samma yrke som du.
  Att plugga kan ju vara jÀttekul!
  Hur gÄr det annars för dig?
  Har dÄligt samvete för att den dÀr fikan inte blivit av, men det kommer att ske nÄn gÄng, jag lovar!
  Jag sÀger inte nÄt utan att mena det ska du veta.
  Ni verkar bo i ett riktigt paradis, du och hela din familj, bĂ„de tvĂ„benta och fyrbenta! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.