Pyssel

Filmat med EOS 450D

Humla som siktat in sig på min gräslök.

Jag har hittat ett Ryskt program  ( EOS Camera Movie Record )  som gör det möjligt att video filma med min Canon EOS 450D. Visserligen inte med ljud ännu, men det kanske kommer. När vi hade kärring onsdag sist ville jag så gärna video filma när vi fixade trappan, men såg att den funktionen fans inte på min kamera.

Nackdelen är att kameran måste vara ansluten till datorn. I mitt fall tog jag bara ut min mini laptopp. Jag antar att det är en vane sak att filma på det sättet, just nu kändes det som lite väl mycket att hålla koll på. Men skärpan är ju kanon när man väl hittat den och ljud kan jag alltid lägga till sedan.

Filmen var inga problem att se på laptoppen men hackar rejält på den stora datorn.  Ni kan se den här lär jag mig bara hålla kameran still så kan det bli riktigt bra, har macrot på som gör kameran lite tung.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.