Trädgården

Flytt av växter

Jag skall gå igenom alla rabatter innan vintern. Växterna nere i gropen har blivit så stora att de går in i varandra och nu tyckte jag det var dags att flytta dem. Jag flyttade den stora kryp petunian jag fick av Rosa bort till kullen och flyttade björnbären ned till gropen. Vi har börjat att göra i ordning flera ställen med blommor så att jag kan ha gropen till enbart mat växter. Det skall bli spännande att se vad Rosas föräldrar har för växter och var jag skall placera dem.

Flytt av växter

Det blir väl att vi tittar in i Ullared, jag behöver nya vinter täcken till hästarna. Jag har börjat att ha dem inne på nätterna. Lösdrift är kanon, men just nu har hovarna tagit för mycket stryk av all väta att det är bättre att ha dem inne så de garanterat torkar mellan varven.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.