Pyssel

Fn så stökigt

Stökigt

Tog äntligen tag i hobbyrummet! Det har sett ut som ett bombnedslag och jag har bara ställt in grejer där när vi handlat på loppis eller reor. Det står pyssel som jag köpte in förra året på rean och nu behöver jag använda det men det har inte funnits plats att jobba på. Sedan håller vi på att renovera i vardagsrummet och har flyttat upp prylarna hit.

Hobby rummet

Men nu har jag packat ner det som inte används, har mestadels jul dekorationer i skåpen och tar in allt eftersom vad det är jag skall göra. Blir lättare att ha överblick och vi kan sitta flera här och pyssla. Det är så mycket som jag vill göra men inte gjort på grund av att här har varit så stökigt och belamrat. Jag har haft lite funderingar på att måla om möblerna här uppe i hallen och även köksluckorna men inte kommit till skott.

Jul pyssel

Härligt att få göra klart julklapparna och även göra i ordning klockan så den blir lite julig, funderar på att tapetsera den inuti och byta tema i den. Få se hur jag gör med den. Den är lite små ful på utsidan, så där behöver jag komma på hur jag skall dekorera.  Men just nu är det julklappar och måla möbler som är prio 1.

Jul pyssel

Mysigt nu när Jippy får plats att vara med. Katterna är alltid här när jag pysslar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.