Pyssel

Fotograferat i RAW

Har nu varit ute och tagit kort i raw och bilderna får en helt annan färg. Det tog ett bra tag innan jag hittade ett enkelt program som tar upp mina crw-filer. FastStone Image Viewer 3.3 är ett gratis program som kunde läsa filerna. Nästa problem var att hitta ett program så jag kunde redigera dem också. Har för liten Photoshop och jag har ingen lust att byta till en nyare.

Kålblomma Kålblomma

 Hittade PhotoLine som man kan ladda ner en demo version av och den har jag suttit med en bra stund nu. Den verkar riktigt intressant. Jag har varit ute och fotograferat en konstig men vacker kål sorts blomma som min sambo fick i försenad 50 present från sitt jobb. Den är vacker att se på men luktar lite konstigt. Är det någon som vet vad den heter så skriv gärna det i kommentaren. Skulle gärna vilja sätta ett par sådana till våren.

Kålblomma Kålblomma

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.