Jobb

Frölunda Torg

Frölunda Torg

Så fint julpyntat i Frölunda Torg! Jag städar City husen som ligger intill och brukar passa på att gå in och titta i Panduro. Det gäller att passa på när det är rea och köpa in så att jag har till jul pyssel och födelsedagar.  Men det är så mysigt att gå runt vid jul och kolla in pyntet. Synd att de små handlarna som brukar komma varje jul inte kan komma nu när det är Corona tider.

Frölunda Torg

Tänkte jag skulle visa Micael runt på de olika föreningarna nu när han hjälper till när Mauro har semester.  Han har mest varit i Partille men får hjälpa mig här nästa vecka. Roligt att han trivs och tycker det är ett jobb som kan passa honom. Här tar vi frukost paus innan vi tar nya tag och fortsätter med nästa hus.

Jobbet

Måste bara visa vad Janne fixade till bilen 🙂 Jag har så ont av att inte ha värme i sätet. Det gör inget om bilen är kall, men jag kan inte sitta på något kallt.

Nu är det rejält varmt och smart att sätta pläden ovanpå så inte värmedynan flyttar runt. Hmm! Rattmuff!  🙂  Goare än jag trodde, för ratten kan vara attans så kall.

20201209_092652[1]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.