Familjen

Glugg fri :)

BlÄklint

Ahh! Äntligen Ă€r jag fĂ€rdig med tĂ€nderna. Tandfickorna har krympt och jag fick breddat tĂ€nderna dĂ€r tandköttet har dragit sig tillbaka. Jag har vad jag tyckt jĂ€tte gluggar vid vardera sida vid framtĂ€nderna. ( glugg, framtand, framtand, glugg ) Jag tycker det har varit synligt som 2 gigantiska portar och har helst inte velat skratta. Hade de varit för ett par Ă„r sedan hade jag inte gĂ„tt utan för dörren. Och jag menar det verkligen!

Periodvis har jag varit omringad av energislukare och har sjÀlv vÀldigt lÀtt för att bli deprimerad. Men för ca 3 Är sedan lÀste jag en sÄ bra artikel om att se ett litet glÀdjeÀmne varje dag. Spelar ingen roll var det Àr, bara det fÄr dig att le om sÄ för bara en sekund. Jag har kört detta stenhÄrt och vet ni vad? Jag hade ingen aning om att det fans sÄ mycket vackert och sÄ mÄnga roliga mÀnniskor om man bara vÄga slappna av och ta det lite som det kommer.

Jag blir fortfarande fort deppig men det gÄr oftast extremt fort över. SÄ nÀr jag sÄg att jag fick gluggar blev jag superdeppig, men ( positiva tanken ) talade om pÄ 2 röda att det Àr för att jag börjar bli frisk i tandköttet. Slappnade dÄ av och tÀnkte bara det inte blir vÀrre! Det var dÄ bara ett par springor knappt synbart, absolut inget mot vad jag haft nu i ett par mÄnader.

Gubbarna pĂ„ jobbet Ă€r vana vid att jag har lĂ€tt för att skratta, varav det har blivit att de tycker det Ă€r roligt att skoja med mig men Ă€ven beklagat sig om det varit nĂ„got som bekymrat dem. SĂ„ nĂ€r jag berĂ€ttade att jag skulle fixa mina gluggar, sĂ„ var det en som sĂ„g ut som ett ? och sa ” Har du gluggar!!” Hmm! Ibland Ă€r skrĂ€pnissarna bara för söta! Skönt att de ser hela mig och inte bara vissa delar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.