Hästarna

Grymt härliga paddar

Hästarna

Hästarna blev jätte fina i sina nya färgglada träns. Det enda var att käkremmarna var på tok för små. Beethovens fick jag precis på efter att ha gjort ett extra hål, men det kändes inte som det låg riktigt bra. Båda har kraftiga  kinder, men när vi skulle knäppa Bellmans så fattades det mist 10 cm. Har inte tänkt så mycket på att de är ganska kraftiga där eftersom vi använt western träns som inte haft någon käkrem.

Bellman och Monica

Det vi gillade bäst var nog ändå paddarna som hade väl tilltagna fickor med fack på vardera sida. Så där hamnade vantarna och hovkratsen. Får plats många mackor, kamera och dricka. Bellmans padd hade även extra teddy vid ryggen, något so jag kommer att välja till båda hästarna nästa gång. Bruka ha en till Beethoven och det gör ganska stor skillnad vilken Monica märkte idag. Hon brukar annars vilja ha de enkla paddarna.

Beethoven

Men som sagt utan käkrem blev det kanon. Kommer att handla lite mera där, måste ha ett par reserv paddar.

6 Comments

 • Carro

  Smart att de säljer delarna separat. Det finns mycket roligt och udda till hästar det insåg jag ordentligt på den tiden när jag jobbade i hästsportbutik och fick åka på mässor

  • Ingalill

   Pannbandet blev 2 cm längre när vi tog bort käkremmen, allt hamnade längre bak och satt perfekt. Nästa gång beställer jag utan käkrem.

   Alla delar kostade för sig så hade vi tänkt på detta innan hade tränsen blivit superbilliga 🙂

 • Gullvi

  Ni kommer verkligen att lysa upp tillvaron för en hel del när ni kommer ridande. Kom att tänka på hur bra det är att det fungerar med dig, Monica och hästarna. Vilken tur att du hittade henne så du kan ha kvar hästarna. Även om det är mycket jobb så är det mycket glädje och nytta också!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.