365 Foto 2014

Hage ( 8 av 89 )

Hage ( 8 av 89 )

Vilken kanon dag jag har haft. Mega mys och bus med Klumparna och suttit framför datorn och letat efter utflyktsmål jag vill göra på vår mini semester. Gubben har bestämt och lagt upp vart vi skall, men glömde stänga ner Internet fönstret så jag fick se vad han tänkt sig 🙂 Jag skulle vilja se lite Steampunk affärer och Vintage butiker. Han lovade att kolla upp om det finns något i närheten dit vi skall. Jag lär väl ta massa bilder och då får ni se vart vi är 🙂

Hage ( 8 av 89 )

Men över till mina klumpar igen och lite bus i hagen. Provade med att busa lite med hästarna från stallet, mellan husen ner till lille hagen. Jag har ju varit benhård med att bara låta dem rusa i stora hagen medan jag har gått längst utsidan, just för att Bellman kickar friskt. Men han tar mer och mer hänsyn och har stenkoll på vart han befinner sig, så jag kände att jag kunde prova i lille hagen idag. Bellman var som sagt uppe i luften medan Beethoven mest sprang runt.

Hage ( 8 av 89 )

Det var gott att se att även om de for runt så var de försiktiga och sänkte farten mellan husen eller när jag och Shakira kom för nära. Provade även att fösa Bellman runt idag vilket är det absolut värsta hen vet. Det fins inget som jag stör mig så på som när man skall sadla hästen och han försöker smita iväg, Bellman har testat det ett par gånger men så fort jag föser runt honom så rusar han direkt upp till stallet igen. Jag har ju oftast dem lösa även om jag skärmar av så kan de ju springa i väg om de känner för det.

Hage ( 8 av 89 )

Men det gick fint att fösa dem så jag kunde få lite galopp bilder. Det verkade som Bellman fattade att jag denna gång bara ville få honom att busa eftersom jag avvaktade och inte gick efter honom. Beethoven har en mer avslappnad hållning till allt och ser ut som en liten ballerina ibland när han springer.

Hage ( 8 av 89 )

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.