Pyssel

Hallen är klar

Hallen

Det känns så himla bra att få gjort klar hallen. Jag har varit missnöjd så länge och tyckt att hallen har varit rörig och o trivsam. Jag älskade tapeten och tyckte det blev så fint när gubben målade listerna mörka men har på senare tid känns att allt bara ser tungt och mörkt ut. Men så började jag följa Chalk Paint Lovers på FB och tänkt , näää nu jädrans är det dags att ta tag i hallen.

Hallen

Åkte ner till UggledaLen atelje och inredning i Billdal och köpte chalk paint “ Chateau Grey” som är mjukt grå grön, liten burk oliv och primer red att ha i vaxen. Helen som driver ateljen trodde att det kunde bli kanon fint och jag kände att det här kommer gå bra. När jag började måla så kändes det direkt lugnare och tapeten blev inte så intensiv.

Hallen

Jag har mitt hobbyrum här uppe och ibland är det bara gott att sitta utanför med paddan och hitta lite inspiration eller bara ta en kopp te och koppla av. Det är lite smågrejer kvar att göra men inget som jäktar.  En ny matta och gå igenom möblerna invändigt. Men som sagt det får vänta lite, blir tuffa jobb veckor under julen och gubben renovera i nedervåningen så där ser ut som ett slagfält.

Hallen
Hallen

Tavlorna hade en beige tygremsa som jag målade i prime red så att det skulle gå ihop med färgen i möblerna. Tavlorna kom mer till sin rätt med den mörka färgen.

Hallen
Hallen
Hallen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.