Pyssel

Halloweenmys

Mys hos Rosa

På eftermiddagen åkte jag ner till Rosa och hade halloween mys. Vi fixade till våra pumpor och rostade kärnorna. Innan på dagen hade vi varit vid gravarna och gjort i ordning dem, det var tänkt att vi skulle besöka sekondhand affären också, men vi hade glömt att det var röd dag i dag. Vi var inte ensamma om detta och folk såg så himla besvikna ut när de promenerade iväg. Det var gott att se att våra krukor på gravarna hade klarat sig bra, här hemma har ju de flesta växterna blivit frysskadade.

Avocadonöt

Rosa har anordnat en tävling om att lyckas driva upp en Avocado planta! Varken jag eller Rosa har lyckats med detta? fast vi har försökt flera gånger. men titta på bilden! Visst! Strålar hon min nöt? tror inte jag vågar plantera denna! Det kanske ploppar upp en Alien! Den som förlorar skall fixa något mysigt! Jag säger bara att detta verkar vara något skumt? vad är det för konstig ring runt min nöt?

papperslycktor

Vi avslutade den mysiga kvällen med att skicka upp japanska papperslyktor för våra nära och kära. En grej som vi absolut vill göra som tradition ( om vädret tillåter ) Det var otrolikt pampigt att se dessa lyktor sväva upp och så sakteliga försvinna bland molnen. Man får tid att varva ner och tänka efter en bra stund medan man tittar på lyktorna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.