Familjen

Hänger inte riktigt med!

Fibbla

När jag plockade in fallfrukten och morötter till matvraken uppe i stallet, såg jag att fin fibblan har börjat att blomma igen! Jag satte den mitt bland gräset vid dammen och det skall bli lite spännande att se till våren hur det kommer att se ut när de spridit sig lite. Usch det börjar bli bra kallt ute, var glad att jag skulle sitta inne resten av kvällen. Micael  behövde ha en bärbar dator till skolan och vi gjorde i ordning den gamla som vi fick i bonus när vi haft inbrott.

Sitter inte så mycket med system och drivrutiner längre nu när datorerna bara blir bättre och bättre, så när den gamle harven inte ville gå ut på nätet och jag körde fast blev det till att gasta på experten Tobias. Det tog inte ens 20 minuter förrän han kom ner med den fixad och klar! Vad hände med den perioden då ungarna kom och tyckte man var sååååå himla duktig på datorer? Känner ibland att jag inte hänger med längre!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.