Tips

Har du registrerat dig?

 

Har nu letat runt efter olika alternativ till att tjäna pengar på bloggen och det är verkligen en djungel med olika sätt. Problemet är väl att jag har ganska svårt för stora blinkande baners och att det ibland inte går att styra vad det är för reklam.  Är med i blogvertiser och fått en del att skriva om och de inläggen har jag lagt under tips och skrivit på taggarna att det är reklam. Periodvis har jag fått förfrågningar men det har blivit mindre och mindre, vet inte riktigt om det har att göra med att jag sten hårt nobbar casino sidor eller om de bara tycker att sidan har dalat.

Sedan har jag flera bloggar med samma innehåll och oftast dyker väl bloggen på Maria Nova upp först. Fick det intrycket att man inte fick lägga ut reklam där? Men det har folk gjort ändå så jag vet inte riktigt hur reglerna är där.

Därför har jag lagt allt sådant på min egna blogg. Så det viktiga är nog att inte vara lite överallt utan koncentrera sig på ett ställe. Lite lättare när man är affiliate och kan lista alla bloggar.

Nu har jag registrerat mig på sponsradblogg.se  och väntar med spänning på om jag får fler uppdrag. Jag har redan fått en och hoppas på flera 🙂  Har du registrerat dig?

Inte!! Då kan du göra det här http://sponsradblogg.se

One Comment

  • Gullvi

    Om det ändå kunde vara lite enkelt. Ska bli spännande att få höra om hur det går för dig. Det syns att du jobbar på din hemsida.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.