Familjen

Har en bror :)

Vid min damm

Har fÄtt brev frÄn Tyskland igen och jag har problem med att tyda dem och översÀtta. SÄ jag Äkte direkt ned till Rosa som faxade över brevet till sin kompis. Det roliga Àr att jag har en storebror som heter Michael ( samma som sonen ) och Àven gubben och den Àldste sonen har Micael i sina namn. *Tufft*

Det var ett ganska kort brev och min biologiska mamma har tappat kontakten med Michael dÄ han flyttade till Amerika för 6 Är sedan. Nu kan jag antingen ta kontakt med frÀlsningsarmén igen eller söka lite pÄ nÀtet. Rosa och jag hittade 3 pÄ facebook med rÀtt namn, sÄ till dem har jag mejlat, fÄ se om det blir napp annars fÄr det bli  frÀlsningsarmén.

Hon skulle höra av sig igen och dÄ skicka kort, han som hjÀlper mig att översÀtta tror hon behöver tid att smÀlta informationen, medan jag har himlars brÄttom och vill veta allt. Kan ju ocksÄ vara att hon blev lite stÀlld att vi mins en bror? hon har ju inte haft nÄgon som helst information att ge min Àldre bror om han har undrat var vi blev av, fy tusan vilken knepig situation. Nej nu mÄste jag fodra mina pÀlsade troll och glÀdjas Ät att jag faktiskt har en bror till. Det kÀnns bara sÄ underbart och viktigt för mig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.