Hästarna

Hästhoroskop

I stjärngalaxen undrar man om du har ett lyckligt öde med din häst.

Använd guiden nedan för att få reda på om du är en himmelsk kombination eller en kosmisk katastrof.

Vädurens ryttare… (Mar 21 till Apr 20)
VädurenÄr egoistisk och självsäker; är handlingskraftig och sportig; är äventyrslysten; ibland ganska okänslig.

Oxens ryttare… (Apr 21 till Maj 21)
Är försiktig och gillar säkerhet; hatar förändringar och vill helst behålla hästen hela livet; gillar lugnt och behagligt; tendens att dominera.

Tvillingarnas ryttare… (Maj 22 till Jun 21)
TvillingÄr glad och snäll, utåtriktad och gillar att ha roligt; har inga önskningar att dominera andra; är ofta en duktig ryttare som ger hästen frihet att uttrycka sej själv.

Kräftans ryttare… (Jun 22 till Juli 23)
KräftanÄr extremt försiktig med stark självbevarelsedrift; är mycket förutseende och känslig; Har förmågan att bli en utmärkt tränare; är lynnig och kan ibland vara krävande i förhållanden.

Lejonets ryttare… (Juli 24 till Aug 23)
LejonetTycker om att stå i centrum för uppmärksamhet; Har ett starkt ego som gömmer en hemlig brist på självförtroende; Har ett varmt hjärta och är beskyddande; är en utmärkt organisatör och vill vara den bäste, något som kan vara avgörande i tävling.

Jungfruns ryttare… (Aug 24 till Sept 23)
Är väldig snygg och prydlig och håller både hästen och stallet skinande rent, är nästan besatt av perfektionism; är alltid bekymrad över hästens diet och hälsa och kommer troligen att ge hästen alla näringstillägg som finns; Har ett lugnt yttre som gömmer ett nervöst temperament.

Vågens ryttare… (Sept 24 till Oct 23)
VågenBehöver ett harmoniskt förhållande till hästen; Uppskattar skönhet , så en vacker häst är ett plus; är charmig och ganska status medveten och samlar inflytelserika kontakter inom hästvärlden; Har mycket svårt att välja

Scorpionens ryttare… (Oct 24 till Nov 22)
SkorpionÄr mycket djup och intensiv; svår att lära känna och gömmer äkta känslor; Har en förmåga att utnyttja djup undermedveten kraft; Hypnotiserar partners till underkastelse och kontroll som kan bli kanaliserad positivt eller negativt; är extremt modig och har obegränsade resurser för uthållighet.

Skyttens ryttare… (Nov 23 till Dec 22)
SkyttensÄr alltid på väg, frihetsälskande och äventyrlig; är optimistisk och alltid villig att försöka något nytt; Misslyckas ibland men lyckas ofta lösa situationen med humor; är astrologiskt till hälften häst och har en naturlig samhörighet med hästen.

Stenbockens ryttare… (Dec 23 till Jan 20)
StenbockensÄr ord kunnig och har en naturlig förmåga att förstå beteende, vilket ger en lättare analys av hästen; är vanligen väldig praktisk och materialistisk och skulle inte vilja slösa pengar på en sådan dyr hobby som ridning om det inte vore någon social belöning; Verkar vara reserverad och ganska isolerad men är mycket påhittig; Uthållig för att uppnå personliga abitioner långt efter andra hade givit upp.

Vattumannens ryttare… (Jan 21 till Feb 19)
VattumanenÄr frihetsälskande och respekterar hästens personlighet; är ofta en utmärkt ryttare som inte vill dominera sin häst; är på en högre våglängd än de flesta, är telepatisk som möjliggör mental kommunikation med hästen; är envis och kan undermedvetet välja en häst med den läggningen.

Fiskarnas ryttare… (Feb 20 till Mar 20)
Fiskarna Är det mest intuitiva och empatiska tecknet i zodiaken; är ofta framstående ryttare; kan anpassa så att häst och ryttare är ett; är mild och har ibland svårt att vara en effektiv ryttare
.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.