365 Foto 2011

Hobby ( 91 av 365 )

Hobby ( 91 av 365 )

Jag hittade mönster till en cirkus eller Zigernar vagn och jag tänkte först att jag skulle anpassa den till leksaks Tinkern. Tur att jag gjorde original storlek först, det var bra pilligt. Skall ta mig till en hobbyaffär och kolla efter lite nya papper jag hade bara små dystra papper kvar. Sedan har jag lyckats knäcka 2 limpistoler så det behöver jag fixa. Hade bara den lilla och och det blir så kladdigt och trådigt. Skall testa dubbelsidig tejp som vi använde på kursen.

Det börjar komma bra program som man kan pyssla till som kör slaget och talang.

Hobby ( 91 av 365 )

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.