Resor

Hos brossan

Brossan och Thabea

I dag åkte vi till min storebro Michael och Thabea i Uehrde. Uj! Vilket jätte hus han hade och massvis att renovera som vi. Han behöver definitivt inte vara sysslolös. Nu beräknade vi eller rättare sagt jag fel på tiden så vi kunde inte stanna så länge. Vi hade en incheckning på hotellet i Rothenburg. De hade incheckningen mellan 5 och 6 efter det var de fullt upptagna med att servera gäster i restaurangen. Det hade varit bättre att stanna längre hos brossan och komma flera timmar för sent så hade vi inte hamnat när de serverade i restaurangen. Men men sånt kan man ju inte veta innan. Grymt mysigt att träffa dem igen och för min del så funkade det super bra med tanke på att jag inte sa ett flasklock första gången till att faktiskt prata 🙂

Promenad i Uehrde

Rothenburg är en super gammal medeltidsstad med mur runt hela och stora portar som man måste ta sig igenom. Staden är känd för sitt jul museum. Vi tog en promenad runt innan vi skulle äta så att vi kunde se vart vi skall spana in lite extra i morgon. Men som det såg ut så skulle man behöva ett par dar till för att smälta allt och ta en massa bilder. Så även hit blir det nog att åka igen. Uerhrde var också en gammal by med massor av härliga hus och informationstavlor som gick som en berättelse genom byn. Har redan hunnit ta mängder av kort men får nog lägga upp det mesta när jag kommer hem eller om det skulle regna någon dag.

Rothenburg

I kväll blir det nog att lägga sig tidigt. Vi har gått runt en hel del men det är väl tur det. Har nog redan gått upp ett par kilon. Maten är ju bara så god och så mycket att välja mellan.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.