Resor

Hos mamma

Hos mamma

Wow! Jag har haft så himla roligt idag och att träffa mamma var bara så superduper :)  Vi gick från hotellet till mamma så jag gick väl av mig den värsta nervositeten, sedan kom båten in en timme för sent så det var nog mamma som var med stressad. Han som sitter bredvid mig heter Karl-Heinz och han hade en lite översättnings bok som han läste ur och dessutom kunde han lite engelska. Danica min morbrors fru och mamma kunde bara tyska. Men med glatt humör och en hemskans blandning av alla språk gick det riktigt fint. Vill definitivt ner igen och då vara betydligt längre.

Hos mamm

Sedan var det nästan komiskt läskigt att se hur lika vi var i sättet och att det då på ett så naturligt sätt blev att vi förstod varandra men kroppsspråk och mimik. Mammas lägenhet var ju så himla mysig och hon hade det så stilfullt med lagom mycket saker. Sedan grabbade mamma bara tag i mig om det var något och det kändes så himla okey. Vi kände oss så välkomna och de gjorde verkligen allt för att det skulle funka så smidigt som möjligt.

Braunschweig

Innan jag och gubben skulle tillbaka till hotellet tog vi en sväng genom Braunschweig och hamnade bland det största shopping centrat jag någonsin har sett. Herregud vad butiker och 3 våningar högt. Vi gick bara in i ett par affärer innan vi gav upp och gick till hotellet. Jag tog en hel del bilder men jag är på tok för trött för att lägga upp dem nu. Måste varva ner och smälta alla intryck idag.

Braunschweig

2 Comments

  • Lotta

    Helt underbart, jag blir alldeles varm i kroppen…
    Så otroligt roligt, härligt, underbart för dig och din mamma!
    Tack att du vill dela detta med oss som läser din blogg, tack snälla!
    Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.