Kärringonsdag

Hos Rosa och testar decoupage

Kärringonsdag hos Rosa och hennes pojkar och min minste tonåring ville vara med idag. Vi hittade en söt bild på Dart vader som liten på nätet (här hittade vi bilden) Micael limmade fast den på en tegelpanna och målade rätt på med färgen. Det skall bli en ljushållare när den är klar. Fredrik och Patric målade varsin mugg och jösses vad duktiga de var, deras första muggar och så fräcka. Det är kul när de tyckte att det var roligt och vill göra mera .

Fredric och Patric

Jag lånade min syster koffert och packade ner målargrejerna, servetter, lim och 2 krukor. Elvy och Rosa skulle måla på kruka men jag ville inte måla idag utan göra decoupage på min tegelpanna och kruka. Men idag var jag otrolig trött och satt mest och tittade på alla andra . Elvy blev så sugen när hon såg mitt pillande med servetterna så hon gick över till att göra decoupage hon med.

Micael och mina alster

Rosa hade lagat jätte god mat idag och förberett så vi skulle få plats hela högen, så idag tyckte jag lite synd om henne när jag var för trött för att hjälpa till lite bättre. Hon han liksom inte sätta sig ner och måla på sin kruka idag utan fick mest springa runt och serva alla.

Rosa och Elvys

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.