Kärringonsdag

Hur lågt kan man sjunka!

Då var det kärring onsdag hos mig igår. Kom hem ganska sent från jobbet och blev så paff att dräneringen var helt klar. Nu blir det uppehåll och gubbarna kommer tillbaka nästa vecka och skall kolla den bågade väggen. Jag gick direkt ut med Shakira och när jag kom tillbaka så stod Elvy på utsidan och var start klar till att börja jobba. Den gamla hyresgästen stod också och stampade utanför när jag kom. Han skulle ha 2 hurtsar och jag påpekade för honom att han kunde hämta sina grejer och att vi inte var något magasineringslager.

Den dagen för 5 år sedan så sa vi till honom att när Tobias blir 18, så skulle han flytta ut. Tobias är 19 nu! Han behövde inte betala någon hyra utan skulle hjälpa till att renovera. (Kanske en väldans bra deal, men sådant funkar aldrig) Han gnäller över att han måste ta sina saker och kräver oss på 18 tusen då han bodde gratis! Han upplevde också att vi slängde ut honom och att han behövde stress flytta! Att han bara har en tvåa o.s.v

Vi sa till honom för 6 månader sen att det var dags att flytta. Vi skall inte gå in på hur jäkla trött jag blev. Jag fick städa ur efter honom och vi fick köpa ny toalettstol, den gamla stod trasig med urin i! Tänker inte sitta här och skriva så mycket mer om saken, känner att jag inte har lust att sänka mig till samma jä.. låga nivå som den gamla hyresgästen. Men det gör förbannat ont, trodde det var en vän!

Så det blev en stressig kärring onsdag där jag inte han sätta mig efter jobbet utan bara köra vidare. Så vi bar ut det mesta i ladan och det som var ömtåligt i ett av de inre rummen (under starka protester från min sida, jag vill ha ut det! varför skall jag ta hänsyn?, det är inte våran skit). Det gick ganska fort när vi var så många och övervåningen får vi tömma så fort vi har fått upp belysning.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.