Teman

Internationella popcorndagen *

popcorndagen

Internationella Popcorn Dagen kommer att firas med film och mumsande av popcorn. Vi bara älskar filmduken som vi satte upp i sovrummet.  Jag älskar att se på film och det är väl det som både ger mig energi och får mig att gå ner i varv.

20200509_154239

Eftersom gubben har jobbat på SF bio från att han var 16 och var med sin pappa, så är film intresset stort här i familjen. Jag har städat biografer i 15 år och nu jobbar en av sönerna på filmstaden, så det har gått i arv 4 generationer. 

20200509_154046

Det har blivit att vi har en del film prylar och vi har samlat en del i sovrummet, vi fick en popcornmaskin som vi har invigt men det är frågan hur mycket vi kommer att använda den. Men jag är verkligen nöjd med sovrummet och det har blivit en liten oas att vara där.

popcorndagen

Även Jippy gillar att kolla på film medan hon tuggar på ett ben. Trodde hon skulle bli rädd när vi kör ner duken, men hon tyckte bara det var spännande. Gubben har filmhjul i olika storlekar och gamla filmrullar så han blev överlycklig när jag tyckte vi skulle köra filmtema och Lasse Åberg tavlan kom äntligen till sin rätt.

20200509_150808

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.