Familjen

Jösses! Så mycket gott!

Julklappar

Ojoj! Idag kom det julklapp från mamma. Jag önskade mig pepparkakor och hon tyckte det var en  knepigt önskan?! Men jag älskar verkligen tyska pepparkakor 🙂 De där lite tjocka med vitt på. Så när jag öppnade paketet låg där pepparkakor i mängder. Wow! Tända brasa kolla på Polarexpressen och försöka behärska mig att inte mumsa i mig allt.

Julklappar

Tur att Micael drog till Stockholm annars hade han gått här och plockat för fullt. Tobias som kom in med hästfodret, höll på att baxna när han såg alla de olika sorterna. Jag kommer att ha en riktig slappe dag och i stort sett bara koppla av. Huset är färdig städat och alla paketen är nästan klara så det är bara att ta det lugnt.

Mums!

Skall ta en långpromenad efter filmen och fixa till lite mera ved. Det går åt en hel del nu när det är så kallt. Vi har fortfarande inte testat att laga någon mat på gallret. Men de som installerade kaminen gav oss lite tips på mat vi kunde laga. Hmm! Man kanske skulle testa att lägga in skinkan.

Julklappar

3 Comments

  • Anna/PJAK

    Grillad skinka på det viset ska tydligen vara väldigt gott. Iaf om man gillar skinka……

    Men slappedag och slappedag. Var det inte en lite kisse som skulle ha uppmärksamhet 😉

  • Lotta

    Fint du har gjort, det ser så mysigt ut och vilken snäll mamma du har som skickar så mycket gott. Ät försiktigt så du inte får ont i magen… 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.