Jobb

Kämpigt

Älvsborgsbron

Pust! Vilken kämpig dag. Skrivprovet gick kanon bra men körningen var väl lite värre med. Han ville att jag kom och körde ett par timmar till i morgon. Från första dagen så har jag förbättrat mig jättemycket men saknar självförtroendet som en del killar hade och körde som gudar. De slappnar av på ett bättre sätt och sitter inte och tänker på hur mycket last de kommer att paja utan verkar ha mera kul!

Men men! Påt igen i morgon och förhoppningsvis skall det då gå ytterligare bättre. Fick i alla fall staplat och flyttat runt massa pallar, även om det var mycket snurrande innan de kom på plats. Efter att gubben hämtat mig tog vi en promenad på Älvsborgsbron. Skönt att få rensa tankarna lite. De flesta av killarna blev klara med sina kort idag och jag hoppas att jag blir klart med mitt i morgon. Skall försöka ta det så lugnt och fint som möjligt.

Älvsborgsbron

Men jag har haft jätteroligt och tycker att Berry har varit kanon. Även killarna har varit hel mysiga och pepprat på när jag känt mig frustrerad. Så oavsett hur det går så har jag lärt mig massor som jag förhoppningsvis kan ha nytta av i framtiden  🙂

6 Comments

  • PJAK

    Bara så du vet kan du inte köra truck innan du har rivit minst 4 hyllplan i ett pallställ 😉

    Annars är det värst när man ska hatta mellan , skjutstativ truck, ståsstaplare samt motviktstruck. På nuvarande jobbet säger jag att jag inte kan köra motvikt vilket är lögn men ändå inte. För om man inte når upp till nedersta trappsteget så kommer man ju inte upp till hytten och kan man inte ta sig dit kan man ju inte heller köra eller?

  • Karlavagnen

    Keep on truckin'! DU fixar detta. Skit i hur mycket last du tappar etc. Du kan detta! Hör du det? Andas och tänk inte så förbenat mycket. Det är typiskt för oss tjejer att analysera ihjäl (mig inkluderad) en situation. Pep, pep,pep!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.