Pyssel

Klar med bilderna

Bröllop

Sådär nu har jag fixat klart bröllops bilderna. Tur jag tar så många, kvalitén skilde sig ganska kraftigt när jag körde allt manuellt. Jag hade åtminstone velat ha autofokusen fungerande. Min syn är ju lite si så där. Min nya kamera har börjat säljas så det är bara att invänta ett perfekt läge att laga en kanon middag till gubben.

Men Canon höjde inte 22 mp utan den är kvar på 18 mp.

2 Comments

  • PJAK

    Vilket tålamod du verkar ha. Hade min kamera gått sönder hade jag troligen fått en ny typ en dag efter. Maken gillar inte hur dåligt jag tar sådana motgångar.

  • Carro

    Lite avundsjuk blir jag allt på att du ska skaffa ny kamera. Förstår inte hur du har kunnat klara dig så länge och lyckas ta så snygga bilder med en kamera som inte funkar helt

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.