365 FOTON 2021

2: Advent 334/365

Vardagsrummet

Så härligt att vara klar med julpyntet. Jag började tidigt med adventsstjärnorna eftersom jag behövde ha lite mysstämning. Det har varit lite körigt på jobbfronten och vi håller på att renovera i stort sett överallt. Behövde känna att jag bara enkelt kunde plocka undan och sedan bara softa resten av kvällen.

Vardagsrummet

Brydde mig inte om att folk tjafsar om att jag började tidigt och man skall börja vid första advent! Jösses! Jag börjar när jag vill och jag kände att jag behövde mysbelysning akut överallt i huset. Det är första julen efter att vi tapetserat om och målat möblerna, så det är lite roligt att se hur det blir.

Vardagsrummet

Så synd att våra föräldrar har gått bort så vi inte har fått chansen att visa hur möblerna blev efter ommålning och att vi har ändrat om stallet och tagit in allt gammalt arvegods. Det är fortfarande en del som skall gås igenom och läggas ovanför stallet där vi hade höt så at loftet blir helt tomt. Men till sommaren bör vi vara klara. Då skall väl även alla tak gås igenom.

Vardagsrummet

Jag sitter ofta i den gamla soffan och bara kopplar av, så nöjd med färgen och att jag vågade testa att måla om gruppen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.