Dagens bild

Klematis Ivan Olsson’

Dagens bild är på min klematis (Ivan Olsson) vag köpte 2 från Horto Green. Hittade en blogg som hade sån i sin trädgård och den var så vacker med sina blommor. Blommorna kan bli 14 cm så de lär synas när den väl har växt till sig runt mitt gamla äppleträd. Jag har gått varje dag och tittat om blommorna har varit på väg att slå ut. Det är synd att det tar ett par år innan trädgården får ordentligt med blommor. Rosas slänt är så otrolig vacker nu när hon börjar få struktur på den igen. Jag längtar till den sommar då min trädgård står i full blom med riktigt stora växter.

Klematis Ivan Olsson'

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.